Welkom
Op www.jaarmarkten.org
Welkom op de homepage van F. Marcelis' jaarmarkten! F. Marcelis' jaarmarkten zijn sinds jaren een begrip in Noord-Brabant, Zeeland en België. U vind hier een overzicht van alle door ons georganiseerde jaarmarkten en kunt nu tevens online inschrijven voor standplaatsen op de pagina "Contact". Uiteraard kunt u voor verdere informatie ook vrijblijvend contact met ons opnemen...

Mocht U een exploitant zoeken voor een jaarmarkt bij uw evenement, dan bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring garandeert een altijd geslaagd en druk bezocht geheel!

Een groot deel van het succes van onze jaarmarkten is te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals de krachtige stroomgeneratoren van "Spaninks verhuur" (zie de pagina "Links"). Wij besteden uitermate veel aandacht aan het organiseren van een optimale verkoopomgeving voor uw standplaats!

Nieuws.
De nieuwe jaarmarktkalender voor 2020 is samengesteld! U kunt zich vanaf nu inschrijven voor alle jaarmarkten voor 2020. SCROLL NAAR BENEDEN VOOR BELANGRIJKE EXTRA INFORMATIE BETREFFENDE STANDPLAATSVERGUNNINGEN.
Inzendingen.
Mocht het U leuk lijken een kort stukje tekst over een van onze jaarmarkten te schrijven, zodat dit bij de desbetreffende jaarmarkt op de website kan worden geplaatst: dan nodigen wij U van harte uit ons Uw inzending te mailen.
Gastenboek/ Live Chat.
Maak een praatje met andere bezoekers (net als op de markt) van deze website in het gastenboek/ live chat: klik hier
Nieuwe inschrijvingen 2020!
Het is weer zover: de nieuwe jaarmarktenkalender voor 2020 is gereed en U kunt zich vanaf heden weer inschrijven op onze jaarmarkten voor het nieuwe seizoen! Wees er snel bij: het beperkte aantal kramen per jaarmarkt is altijd snel verhuurd. Hoe vroeger U inschrijft, hoe meer kans U heeft op een standplaats!

LET OP: De vergunningen voor de standplaatshouders worden pas vanaf februari verstuurd. Mocht U dus na uw inschrijving niet direct een vergunning ontvangen: wees dan gerust, U ontvangt deze vanaf februari.