Laat hier uw condoleance achter

Velden met een * zijn verplicht


Tienercomité Oerle/Oerse Braderie

Geachte mevrouw Marcelis, beste kinderen en familie Marcelis, Met Frans verliezen we een zeer gewaardeerde partner voor onze activiteiten in Oerle. Hij heeft mede door zijn inzet voor onze dorpsgemeenschap een jaarlijks evenement helpen ontwikkelen wat jong en oud verbindt en van groot belang is voor onze gemeenschap. Maar vooral denken wij aan Frans als een vriendelijke en warme persoonlijkheid, open en recht door zee. Een fijn mens! Wij wensen jullie veel kracht en sterkte. Namens TCO/Oerse Braderie. Martijn Tholen en Marc Schilleman

Walter Beilo

Ik wil u condoleren en heel veel sterkte wensen met het verlies van de heer Marcelis. Vanmiddag op de seizoenmarkt in Zoutelande zag ik de kraam waarin aandacht voor zijn overlijden. Alhoewel ik al lang geen contact meer had met Frans wil ik u mijn goede herinneringen laten weten aan de tijd dat ik met hem mocht samenwerken op de seizoenmarkt in Zoutelande, waar Frans marktmeester was en waar ik vanuit de gemeente Valkenisse de markt 'behandelde'. Ik heb toen veel van Frans geleerd over de markt en trok samen met hem op tijdens de marktdagen in Zoutelande. Een warm mens met humor en aandacht voor respect, zo herinner ik mij Frans. Heel veel sterkte de komende tijd.

Albert jobse

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies

Ruud bak Stroopwafel en zo

Heel veel sterkte

Sjaak troost en jason

Heel veel sterkte en veel rust

Jac Janssen

Lieve Petra en Familie. Gecondoleerd met het verlies van Frans. Ik wist wel dat het niet goed ging, maar zo snel had ik niet verwacht. Amper twee maanden geleden zaten we nog naast elkaar bij het ijshockey. Twee ijshockey-maatjes binnen een week overleden. Zo droevig. Ik wens jullie veel sterkte met het aanvaarden van jullie verlies.

P. DE BEER

GECONDOLEERD

Emiel Geers

Gecondoleerd fam heel veel sterkte

Ber de kort

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en gecondoleerd namens Ber-Marian en kids

Noud van Asten

Gecondoleerd en heel veel sterkte we zullen hem missen.

Wim Gerrits

Gecondoleerd met het overlijden van Frans. Ik zal hem als collega en organisator op de markten missen. Veel sterkte gewenst.

Annemieke remijn

gecondoleerd en veel sterkte gewenst met dit grote verlies

Rob van Eijck

Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd

Edwin hofs

Gecondoleerd heel veel sterkte

Emiel Geers

Gecondoleerd fam heel veel sterkte